Profesionistii Holistic Wellness

Luiza Pavel

Profesionisti
Luiza Pavel este fondatorul centrului Holistic Wellness.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si a programului de master in Comunicare manageriala si resurse umane din cadrul SNSPA, Luiza Pavel isi leaga destinul personal si profesional de dorinta si ambitia de a se pune in slujba oamenilor.

Acest ideal s-a configurat prin parcurgerea mai multor programe de formare continua si dezvoltare profesionala, toate avand ca scop o mai buna cunoastere a naturii umane.

La toate acestea se adauga experienta dobandita in cei 8 ani de activitate petrecuti in cadrul unor companii internationale unde a lucrat in calitate de consultant in domeniul resurselor umane.

Initiativa crearii Centrului Holistic Wellness a aparut la capatul unor indelungi reflectii privind modul de complementarizare a unor servicii destinate potentarii resurselor corporale si psihice de care dispune omul.Mai multe detalii despre Luiza Pavel puteti regasi aici.

Rares Ignat colaboreaza cu centrul Holistic Wellness in special pe zona de terapie de cuplu si psihosexologie. Organizeaza si grupuri de dezvoltare personala ce au ca obiectiv principal dobandirea unui echilibru cognitiv si emotional sau depasirea unor obstacole din viata cuplului.

 • medic licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca
 • psihoterapeut autonom de cuplu si familie – certificat de Colegiul Psihologilor
 • psihosexolog certificat de European Society for Sexual Medicine si European Federation of Sexology
 • absolvent master in psihologie clinica si interventie terapeutica, Universitatea Spiru Haret Bucuresti
 • absolvent program formare formatori in planificare & consiliere familiala – Medicins Sans Frontieres – Université Libre de Bruxelles – SECS
 • absolvent Professional Management Diploma CODECS
 • participare la variate seminarii de formare in psihoterapie : cognitiv-comportamentala, narativa, pt copil si adolescent etc
  mai multe repere profesionale

Apeleaza cu incredere la Rares daca iti doresti un sprijin pentru :

 • depasirea obstacolelor de comunicare in cuplu & familie – mai multe detalii aici
 • depasirea problemelor sexuale masculine & feminine – mai multe detalii aici
 • depasirea depresiei & anxietatii (atacuri de panica, fobii, obsesii etc)
 • a dobandi o relatie mai buna cu copilul tau adolescent
 • terapia dependentelor

Rares Ignat

Profesionisti

Emi Ghinea

Profesionisti
Emi Ghinea colaboreaza cu centrul Holistic Wellness, in calitate de psihoterapeut sistemic, acreditat de Colegiului Psihologilor din România având competenţe în terapie individuală, terapie de cuplu si familie, dar şi dezvoltare personală.
Ceea ce o recomanda ca specialist este implicarea, seriozitatea cu care trateaza fiecare client in parte, devotamentul pentru munca sa si relatia de incredere pe care o stabileste cu clientii.
Lucreaza cu persoane care isi doresc sa aiba o viata mai implinita, fie ca este vorba despre dificultati la nivel relational, emotional, cognitiv, comportamental sau manifestari somatice. O puteti solicita pentru imbunatatirea relatiilor, cresterea stimei de sine, gestionarea emotiilor, gestionarea depresiei si a anxietatii, intelegerea mai ampla a unor situatii importante din viata voastra, stres ocupational, luarea deciziilor etc . Sau poate ca uneori doriti pur si simplu sa aveti parte de o ora doar a voastra, in care sa fiti ascultati, intelesi si oglinditi de cineva pregatit, iar Emi Ghinea poate fi terapeutul pe care il cautati astfel incat sa puteti face fata provocarilor de zi cu zi!

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală si Psiholog clinician

•          SERVICII : psihoterapie si consiliere psihologica individuala adulti si adolescenti(atacuri de panica, agorafobie, tulburări anxioase, fobice, depresie, tulburare obsesiv-compulsivă, problem de relationare si comunicare); pihologia nutritiei; consiliere psihologica centrata pe trauma (pierderi de sarcina, decese, divorturi, despartiri, etc.); consiliere psihologica pre si postnatala; consiliere psihologica de suport pentru bolnavii cronici si familiile acestora; mindfulness,  tehnici de relaxare si hipnoza eriksoniana; psihoterapie de cuplu si familie

•        formare complementara în psihoterapie sistemică: cuplu, copil, famile, Asociaţia de Consiliere şi Terapie a Familiei din România (ACTF)
•        formare complementara internationala Terapia Schemelor cognitive, Schema Therapy Institute – St. Petersburg
•        cursuri de formare continua: terapia strategică, terapii scurte orientate pe resurse și soluții, terapia familiei
•        Master în  psihoterapie cognitiv-comportamentală
•        Master Managementul Resurselor Umane
•        Certificare Formator, acreditat de catre Autoritatea Nationala de Calificari (ANC)

Iulia Gabriela Avram

Profesionisti

Cornelia Chioveanu

Profesionisti

Florina are o vasta experienta de peste 10 ani pe diverse tipuri de masaj: relaxare, cervical, anticelulitic, deep tissue dar si reflexoterapie.

Practica cu pasiune aceasta meserie si considera ca beneficiile masajului se resimt atat la nivel corporal cat si psihic.

Un masaj bine facut cu siguranta te determina sa te reintorci in cabinet asa ca Florina are clienti ce revin la ea de fiecare data pastrand relatii de ani de zile cu acestia.

Te asteptam si pe tine pentru o doza de relaxare!

Florina Manea

Profesionisti